Dakbedekkingen

Wij zijn specialist op het gebied van alle soorten dakbedekkingen en staan garant voor een deskundig en eerlijk advies voor uw dak.

 

Bitumen dakbedekkking

Leken noemen dit ook wel teer of dakleer. Bitumen heeft bij omgeving temperatuur eigenschappen van een vast materiaal, maar wordt hard bij lage temperaturen en slap bij hogere temperaturen.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking wordt vanwege haar unieke producteigenschappen veelvuldig toegepast als dakafdichting bij platte en licht hellende daken.

Groendak

Een groendak kent vele voordelen op economisch, ecologisch en maatschappelijk vlak. Zo zorgt een groendak voor waterretentie, luchtzuivering, een lagere omgevingstemperatuur, warmteregulatie, energiebesparing en biodiversiteit in de stad.

RESITRIX

RESITRIX® levert met haar EPDM dakbaan een wortelwerende dakbaan die bij uitstek geschikt is onder zowel een intensief als extensief groendak.

 

PVC dakbedekkingen

Een PVC dakbedekking bestaat uit Poly Vinyl Chloride, een kunststof. Het materiaal heeft de vorm van een membraan en wordt voornamelijk toegepast op platte daken of op daken.

TPO dakbedekking

TPO staat voor Thermoplastische Elastomeer Olefin. TPO bevat geenweekmakers, waardoor invloeden van buitenaf geen nadelige gevolgen hebben op het materiaal. Deze eigenschap bevordert de levensduur van het materiaal.