Resitrix een betrouwbare afdichting onder een groendak

RESITRIX® SK W Fullbond, een betrouwbare afdichting onder een groendak

De afgelopen jaren zien we dat groendaken steeds vaker worden toegepast. Zowel in stedelijke gebieden als bij particulieren, bedrijfspanden, overheids- en semi-overheid gebouwen en gebouwen bestemd voor de publieke ruimte. Overal blijken groendaken een meerwaarde te zijn voor gebouwen, gebruikers ervan en de omgeving.

Groendaken hebben naast een esthetische waarde ook een functionele waarde. Zo compenseert een groendak het gebrek aan groen in de stad en verbetert het de biodiversiteit. Tevens draagt het bij aan opvang van regenwater en heeft het een isolerende en luchtzuiverende werking.

Het spreekt voor zich dat een belangrijk onderdeel van een groendak de waterkerende laag is. RESITRIX® levert met haar EPDM dakbaan RESITRIX® SK W Full Bond een wortelwerende dakbaan die bij uitstek geschikt is onder zowel een intensief als extensief groendak.

Volledig zelfklevende en wortelwerende EPDM dakbedekking

RESITRIX® SK W Full Bond is een volledig zelfklevende, met hete lucht te lassen EPDM dakbaan. De dakbaan is wortelwerend en hiervoor FLL gecertificeerd. Dit maakt RESITRIX® SK W bij uitstek geschikt voor een groendak toepassing.

    • Gecertificeerde gebruiksduur van meer dan 50 jaar (SKZ studie)
    • Eenvoudige en veilige verwerking (zonder open vuur)
    • Volledig zelfklevend
    • 100% waterdichte naadverbinding: eenvoudige visuele controle
    • Wortelwerend
    • Duurzaam (EPD-gecertificeerd)